Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Money & Career

Posao o kome svi maštaju: Da li biste želeli da vas neko plaća samo da letujete i uživate na meksičkim plažama?

Autor nknezevic
Autor nknezevic

Ako oduvek zamišljate svoj posao na egzotičnoj plaži, radujemo se da vas obavestimo da je to moguće!

Bilo da ste barista, rok zvezda, na čelu uspešne kompanije ili računovođa, spremni smo da se kladimo da biste menjali svoju trenutnu poziciju u sekundi kada biste čuli za sledeću ponudu- plaćeni ste da putujete i da se odmarate u elitnim objektima na najlepšim svetskim lokacijama. Ni najmanje vas ne krivimo, ovo je apsolutno svačiji san.

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on Jun 2, 2018 at 11:03am PDT

Ako ste ozbiljno zagrejani za ovakvu ideju, obradovaće vas vest da je vrhunski turistički centar, grupa Vidanta sa bazom u Meksiku, upravo postavila oglas za poziciju brend ambasadora.

Opis posla glasi: godinu dana biće potrebno da posećujete mesta poput Los Kabosa i Akapulka, dok istovremeno istražujete, obedujete, opuštate se i partijate. Bićete angažovani kao influenser za ovo gigantsko hotelsko predstavništvo, aktivni i uticajni na društvenim mrežama. Znatiželjnoj publici širom planete predstavljaćete svoja iskustva koja ste prikupili dok je vaše prebivalište bio neki od rezorta koji su u Vidantinom vlasništvu.

Od spuštanja niz žicu, preko najfinijih večera koje za vas pripremaju afirmisani kuvari pa sve do dugih relaksacija u spa centru, vaš zadatak biće da pokažete šta brend nudi na 6-7 različitih područja, a to ćete činiti baveći se navedenim kul stvarima. Novac koji bi prispeo na vaš račun iznosi 120 000 dolara, na godišnjem nivou. Fenomenalno, znamo!

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on Jul 2, 2018 at 12:24pm PDT

Još uvek niste poslali svoj rezime? Evo šta Ivan Čavez, izvršni potpredsednik Vidanta grupe, ima da kaže na to: "Bilo bi potcenjivanje reći da su prednosti ove pozicije beskonačne. Srećni podnosilac prijave iskusiće kompletni doživljaj, posetiće ruševine civilizacije starih Maja, skrivene restorane i podvodne cenote (duboke prirodne jame karakteristične za Meksiko), kao i najtrendi kafeterije i noćne klubove."

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on Feb 23, 2018 at 7:52am PST

Jednom kada dobije posao, selektovani kandidat proći će kroz rigorozne treninge i obuke. Željene kvalifikacije uključuju iskustvo u ugostiteljstvu ili prodaji, a odabrana osoba treba da bude ekstrovertna i druželjubiva ličnost sa nezadrživom strašću prema putovanjima. Naravno, selidba u Meksiko je podrazumevana stavka. 

Instrukcije za prijavljivanje su sledeće: odite na sajt www.worldbestjob.com i postavite svoj CV kao i opcioni video u trajanju od jedne minute. Rok ističe 21. oktobra u 23:50, ali mi savetujemo da se oglasite što pre.

A post shared by Vidanta Resorts (@vidanta) on Aug 16, 2018 at 2:31pm PDT

Priredila: Natalija Knežević

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader