Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Money & Career

Kako da unapredite svoje znanje iz preduzetništva

Autor jvisnjic
Autor jvisnjic

Bilo da ste student ili ste već u potrazi za poslom, ove virtuelne škole će vam pomoći da unapredite sebe (i svoj CV). I to potpuno besplatno!

Ako su vaša strast liderstvo i preduzetništvo ovi sajtovi mogu da vam budu od zaista velike pomoći. U nastavku pročitajte šta možete da naučite, kada kursevi kreću, koliko traju i kakvu vrstu sertifikata možete da dobijete.

Poslovne komunikacije

Edx.org

Naučićete: Kako da ispravno koristite jezik i govor tela da biste uspešno komunicirali u poslovnom okruženju, kao i kako da na poslu efektno artikulišete svoje ideje i predloge. 

Početak: Piše na sajtu kada je novi termin.

Trajanje: Tri nedelje, između šest i osam sati nedeljno.

Akreditacija: Kurs je rađen u saradnji sa Institutom za tehnologiju u Ročesteru i po završetku možete da kupite sertifikat za 49 dolara (oko 4.900 dinara).

Uslovi za pohađanje: Nema ih.

Neophodni alati za lidera u preduzetništvu

Edx.org

Naučićete: Osnovne tehnike koje su vam potrebne da se osetite kao lider: kako da prepoznate dobre prilike i adekvatno delegirate dužnosti zaposlenima.

Početak: Piše na sajtu kada je novi termin.

Trajanje: Četiri nedelje, između četiri i šest sati nedeljno.

Akreditacija: Kurs je rađen u saradnji sa Koledžom Babson i po završetku možete da kupite sertifikat za 99 dolara (oko 9.900 dinara).

Uslovi za pohađanje: Nema ih.

Povezane vesti

Prikupljanje finansija za start-up

Futurelearn.com

Naučićete: Osnovna znanja koja će vam pomoći u finansiranju start-up projekta - od toga kako da obezbedite novčanu podršku do toga kako da pregovarate sa potencijalnim investitorima. 

Početak: U bilo koje doba.

Trajanje: Četiri nedelje, tri sata nedeljno.

Akreditacija: Kurs je razvila Škola menadžmenta u Grenoblu i po završetku možete da kupite sertifikat za 49 dolara (oko 4.900 dinara).

Uslovi za pohađanje: Osnovno poznavanje poslovanja dobro dođe.

Priredila: Jelena Višnjić

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader